Østjylland

Åbner august 2023

At starte endnu en Leonardo-skole er en utrolig spændende opgave. Der er nu oprettet en støtteforening der skal hjælpe med, at få Leonardo-skolen vest realiseret. Meld dig gerne ind i dag, og vær med til at få projektet i mål. Følg med på støtteforeningens facebookside eller LinkedIn.

Placeringen af ny skole af denne type er en stor udfordring, da mange faktorer spiller ind. Vi undersøger pt. lokationer i følgende byer: Vejle, Århus, Horsens og Kolding. Vi har en ekstern konsulent til at hjælpe os med at afdække markedet. Det betyder desværre også, at vi ikke kan sige noget konkret om placering endnu.
Men bland dig gerne i debatten, skriv dit barn/dine børn op, og sæt dit præg på beslutningen. Hvis du vil vide mere om skolen, optagelses­krav eller opskrivning, kan du kontakte os på mail eller tlf.
26 21 15 17.